Kudon kyllä vieläkin joka päivä kun katson tv. Tahti on vain hiukan hidastunut.

Ostin kesällä Novitan Niitty lankaa, oli halpaa. Päätin kuotoa siitä 6 vuotiaalle neidille puseron. Minulla ei ollut siihen lankaa ohjetta, mutta koitin katsella vanhoista ohjeista hiukan mittoja, kun en ollut pitkään aikaa nähnyt neitiä livenä. Tein pyörönä kainoloihin asti. Minusta näytti leveältä ja tein yläosa hiukan pienemän koon mukaan. No tuli minusta omituisen näköinen pusero, enkä laitattunut postiin halusin nähdä tytön päällä livenä. Elokuussa piti nähdä tyttöä tätinsä 30 vuotispäivillä, mutta eivät päässeet tulemaan. Nyt pyörii pusero lahjalaatikossa ja olen alkanut epäillä onko edes tytön värit. No sittenhän sen näkee.

Sukkia on toivottu vähän joka suunnalta. Niitä olen väsänyt oman puseroni tekemisen välissä. Pusero oli ensin jakun alku, mutta kun sitä katselin päätinin purkaa. Olin jo etu- ja takakappaleet yhtä aikaa tehnyt noin 40cm. Nyt siitä langasta pukkaa ylhäältäalaspäin neulottua puseroa.

Lenkkikaveria on vieläkin ikävä! No olihan seurana yli kymmenen vuotta!

 

Neidin pusero!

IMG_0956.jpg

Nämä sukat ovat 38-39 kokoa. Värit oikeasti lehmuksen vihreä ja ruskea 7-veikka!

IMG_0959.jpg

Miesten 7-veikasta koko 45. Toiset melkein samanlaiset kokoa 43. unohdin kuvan ottaa.

IMG_0981.jpg

Minulle tossut 7-veikkasta ohjeen mukaan piti tulla koko 38, mutta nämä on varmaan 40. Siis liian isot minulle.  Lahjalaatikkoon menivät.

IMG_0990.jpg

Naisten sukat koko 36-37

IMG_1007.jpg