Olen todennut tässä, että noissa kuvissa, joita olen laittanut tänne on värit aika pielessä. Mietin johtuukohan se siitä, että  länttäsin ne lattialle, että jotenkin valo tuli toisella lailla, vai mistähän oikein johtuu. Varsinkin tuo vihertävästä Butterflystä tehty lyhyt hihanen pusero, näyttää melkein kuin harmaalta ja pinnassa olis joitain "koukeroita" vaikka ainoa kuvio on reunassa, muuten ihan sileää neuletta. No ensikerralla laitan tekeleen lattialle, henkarille ja jos paikalla hän jolle neule on tehty, niin kuvaan sen hänen päälläänkin.     

                                                                                                                                                  Sitten se kotiväki-langasta tehty pusero löysi omistajan. Vaikka oli suuri hänellekin, oli kuitenkin hyvän näköinen hänen päällään. Totesin vaatetta täytyy näköjään osata kantaa. Ihan kiva oli kun löyty puserolle omistaja. Kyllä  mainostaminen kannattaa:)      

                                                                                                                                                   Olen tässä hakennut naisten villasien pitkien housujen ohjetta ja löysinkin Suuresta käsityö lehdestä 1/2000 oli naiselle ja miehelle Novitan babino-langasta tiheys 27s ja 38 krs. Ajattelin tehdä esim. Woolista, kun en tiedä onko enään tuota babinoa. Meinasin kun on noin ohutta ja iso työ, niin hurauttaisin koneella. En kyllä tykkä oikein koneella tehdä. Siksi en varmaa ole 10-vuoteen sillä mitään tehnytkään.  On paljon mukavampi istua, katsella telkkaria ja neuloa. Sitten tuli mieleen,että koneella pitään tehdä levynä,  kun mun koneella ei voi tehdä "pötköä", eikä muuta nurjaa kuin "vale" nurjaa, niin taidan tehdä käsin. Joustin neuleen lahkeessa voisin tietysti neuloa käsin ja poimia sitten koneelle, mutta lahkeisiin tulisi kuitenkin sauma. Saumaa ei saisi olla, kun housut tulisivat 16-vuotiaalle pojan tytölle ratsastus housujen alle. Kyllä se on vaan käsin pyöröpuikoilla tehtävä, jos nyt päädyn koko hommaan, saas nähdä nyt.