Äkkiä se 5 vuotta meni eli meidän Rico täytti eilen 5 vuotta. Sai sen vuoksi "kakun" oikein lautasella ja olohuoneeseen. Aamulla saa yleensä ruuan omasta kupista ja terassilla.

Rico oli ihan hämmentynyt, kun lautanen oli lattialla olohuoneessa. Meni lautasen luo ja haistoin ihanan tuoksuista (maksalaatikko on lempiruoka), mutta kun on noiden lautasella ja lautanen on "arvokas " täyttää ensi vuonna 50 vuotta, kun on ollut käytössä.
Sitten minä kekkasin ettei uskalla syödä, kun on meidän lautasella. Otin palan ja näytin Ricolle ja sanoin syö. Katsoi vielä Isäntää ja kun sekään ei sanonut mitään alkoi syödä. Välillä törkkäsi ruokaa vaivihkaa lattialle jos ei sittenkään tästä lautasesta saa syödä. Mutta kun ei mitään kieltoja tullut alkoi syömään kunnolla.

Sitten pyysi verannalle katsoi mua ihmeissään ja haukahti vuf , sähän jo söit sanoin. Tuli sisään, meni keittiöön pisti kuononsa ruokakuppiin ja sanoi taas vuf, ja katsoi mua, sähän jo söit, sanoin. Oli ihan pöllähtäneen näköinen. Siis ensi vuonna on maksalaatikkokakku koiran kupissa eikä meidän häälahjalautasessa ja veranalla!

Justhan oli Rico oli tämmöinen pieni pörröpää, nyt yks jästipää

No tässä sitä eilistä syöntiä: