Kävimme pikaisesti mökillä. Aamulla lähdettiin Ukko, minä sekä Rico klo 8.20 ja olimme taas kotonona 15.30. Noin 440 km lenkki tehtiin :). Ei viitsitty jäädä yksi ja lämmittää mökkiä.

Otimme vesiletkut pois järvestä ja pummpu suojaan. Laitettiin kesäkeittiö talvikuntoon ja ym. pientä. Laituria emme ole enää pariin vuoteen jaksettu vetää maihin, mutta otimme kuitenkin portaa ylös. Poika lapsineen on luvannut vetää jossain vaiheessa maihin, kun käyvät. Tytär laittaa perheensä kanssa oman mökinsä talvikuntoon.

Oli taas haikea olo. Talvella käymminen on jäänyt vähiin viime vuosina. Ennen olimme ahkeria käviöitä myös talvella. Varsinkin silloin, kun lapset olivat vielä nuoria ja kotona. Kävijöitä kyllä talvellakin on, uusi sukupolvi käy <3

Kyllä me kaksin käytiin, sitten myöhemmin. Tykkäsin hiitää jäällä ja pelloilla. Tein itselleni noin kilometrin lenkin, jota hiihtelin hissukseen nauttien talvi päivistä. Silloinen Pipsa koira seurasi minua aika usein. Myös tykkäsin pilkkiä jäällä  aurinkoisessa talvisäässä.

Tässä sitä mennään Pipsan kanssa!

sejapipsa.jpg

Hiukan on vaattetta päällä :)

sejapilkkii%20001.jpg

No sitten tämän päivän syksyiset kuvat!

m%C3%B6kill%C3%A4seja.jpg

Syksyistä on, puissa enää vähän lehtiä!

terassi.jpg

Rantakin on niin peitosta, että polkukin hävinnyt !!

ranya.jpg