Mökillä elämä hiukan toisenlaista, kun ei ole niin suuria tiloja. Varsinkin tälläisenä kesänä,kun joka päivä jonkin verran satoi. Tämä viimeinen viikko oli sitten "korvaukseksi" oikein kesäviikko! Unikeonpäivänä meillä on aina merkkipäivä ja tässä vähän erilainen aamupala sinä aamuna. Oli myöhemmin kyllä kukkakimppukin pihalta löytyvistä kukista.

1781745.jpg

Sitten tämän viikon keskiviikkona tarttui tämän mummelin virveliin HAUKI! Ei ollut puntaria, mutta isäntä arveli vähän alle kilon. Koukku niin kovassa kiinni, ettei saatu kuin rannassa pois, kun ensin oli kalautettu haukea kapulalla. Sitten isäntä perkasi ystävällisesti kalan, siis arvaatte ei minun mielipuuhia. Oikeastaan otettin vain pää pois ja sisukset. Suolaa hauen sisälle ja voimariinia, sitten kasteltuun leivin paperiin ja viellä paksu kerros Hesaria. Sitten koko komeus kiukaan pesää. Sinä me isännän kanssa saunoimme ja kala paistui. Ei syöty sinä ilta makkaraa vain haukea! :)

1781755.jpg

Kuumaa Ricon mielestä. Ei sateet paljon herraa häirinnyt, kun oli niin kiva painella tontilla vapaasti. Melkein vapaasti, sillä tonttia kiertää sähköpaimen lanka, sillä jonkin matkan päässä on tie, jota varsinkin moottoripyöräilijät tykkäävät ajaa ja isoja letkoja pyöriä. Siis sähköaita on mielen rauha meille ja Rico tietää, missä se on ja kaulapantakin varoittaa, jos pääsee unohtumaan, ennenkuin antaa sähkönäpäytyksen.

1781838.jpg