Taas piipahdan kotona. On oltu taas muutamia viikkoja mökillä. Olen neulonut vauvan huppari ja housut Lollipop-langasta, vetoketjua vailla sekä virkannut lisää paloja torkkupeittoon. Mutta käsityöt näin kesällä jäävät vähäiselle, uimisen ym. muiden kesäihanuukien takia esim dekkareiden lukua nurmikolla. Kyllä sitä taas syksyllä ja talvella ehtii, hiukan vain täytyy harrastaa, ettei taito ruostu. Mökiltä teimme pieniä pyrähdysmatkoja, itsemme ja ystävämme viihteeksi. Löysimme tai löytö oli minun koska lapsuuden ystäväni ei ole näitä lankahurahtaneita eli löysin tämmöisen pienen puodin Ruovedeltä, joka olikin yllättävän iso sisältä. Löytyhän sieltä ystävälleni ja miehellenikin katsottaavaa sillä siellä oli myös kivigalleria! Eli tässä kuvia mihin minä jäin hypistelemään. Ostin kyllä kivigalleriastakin korvanapitkin! Mutta yllättävän paljon lankaa ja myös Novitan uutuuksiakin.

130098.jpg

130103.jpg

Kävimme myös Runebergin lähteellä, terveellistä vettä hörpäämässä. On muuten Muroleen kanavan, Helvetin kolun kanssa paikkoja, joihin viemme kesävieraita tutustumaan.

130105.jpg

Paljon muutakin katselimme ja totesimme kyllä tämä kotimaamme on kaunis maa. Taas pidän reilun viikon tauon, sillä taas hurahtelen reilun 200km päähän mökille. Voisi kohta sanoa Reissu-mummo!