Puolitoista viikkoa olen "kellari" alakerrassa laskenut ja kirjannut ylös lankojani 2-3 tuntia päivässä. Löytyi muuten pyykkikorilinen purettavia tekeleitä. Pusero jossa puuttui kokoaminen, miesten lapassormikkaat, joista toisesta puuttui "läppä", joulu varmaan tullut liian äkkiä. Lasten puuvillainen inkkaripusero, josta puuttuu hihat. Nämä varmaan teen loppuun ja myös yhden itselleni aijotun villatakin. Paljon muita aloitettuja, siis pyykkikorillinen. Kuvaan jossain vaiheessa, kun olen saanut langat laskettua. Vielä on urakkaa ainakin reilun viikon verran! Katokaan itse, vai mitä mieltä olette?

Tässä on lasketut. Takarivin koreja on vasemman puoleisen hyllykön takana vielä kaksi riviä eli 2x7= 14 koria ja oikealla puolella jotka ei näy 9 koria.

Vasen hylyllykö, jossa myös kaikki laskettu, ylimällä hyllyllä 7-veljes ja Iso-veli lankoja ja muutama Foxi, seuraavassa Florica, Wool ja Merino langat. Kolmanessa pelkkiä Nalle lankoja jne. Hyllyt näyttävät sekaisilta, mutta oli pakko hiukan ahtaa, muuten tilat loppuvat!

Sitten kuvia, mitkä ovat vielä laskematta!!!! Tässä hyllykössä ja pahvilaatikoissa on ei villasia lankoja, siis jotka pitää vielä järjestää ja laskea!

Nämäkin pitää kaskea!

Tässä äitini pyykkipussissa vien lankaa mökille ja takaisin, siis nekin laskettava!

Alakerran sängyn päällä olevat laskettavat!

Ja ylhäällä neulomispaikalla vielä nämä!