Pitäisi taas kutoa niin paljon jouluksi, mutta tulee liian äkkiä :)

Ainahan minulla on joku käsityö meneillä: Nytkin on miesten pusero ja välityönä sukka ! Saas nähdä minkälainen pusero tulee, kun kudon sitä Pirta langasta joka on ihan tekokuitu lanka. Ei ainakaan kutita luulisi, niinkuin villa. Kerääköhän kaikki kissan karvat itseensä! No on sukkia taas välitöinä lahjalaatikkoon tehty. Kahdet miesten kokoa 45 ja yhdet naisten noin 39 kokoa!

Meillä ja siskollanikin oli hauska päivä toissa lauantaina, kun meidän aikuista lapsenlasta 2 piti meille "vanhusten" päivän!  Ja tyttäreni oli meille auton kuljettajana , että mieheni sai kanssa nauttia kaikesta antimista.

Vanhin pojanpoika teki ruuat. Oli kauriinpataa, juuresmuussia, kanttarellikastiketta lähinnä siskolle joka on kasvissyyöjä, mutta tällä kertaa yllätti maistamalla kauripataa, ym herkullisia lisukkeita. Oli minulle keitettyjä perunoita :) olen hulluna niihin. Tosin olisi kyllä juuremuussi riittänyt oli hyvä. Niin oli myös alkukeitto juustoporokeitto ja pojanpojan itse tekemää leipää ja oli myös viiniä!! Pojantytär sitten teki myöhemmin jälkärin, kun kukaa ei jaksanut enää heti syödä. Pieni pelipaussi ja jo maistui jälkkärikin. Se oli jäätelöä ja suolapähkinöillä ja makealla kastikeella höystettynä, Myöhemin saimme Espanjalaista kahvia, joka oli jollakin alkoholilla vahvistettu ja kerma vaahdolla.

Pelasimme biljardia ja minäkin ekaa kertaa! Oli kyllä kiva peli ja sain hyviä neuvoja, että osasin!

Pirun sarvet päässä pelaan :)

Jani-Julia%202017%20057.jpg

7-veikka naisten sukat koko 39

IMG_1048.jpg

7-veikka miesten sukat 45 kokoa.

IMG_1049.jpg

Lyhyemmällä varella miesten sukat 7-veikasta koko 45

IMG_1052.jpg