Ahkeruudella en voi kehua oikeastaan millään alalla, mutta kutominen ei suju vanhaa tahtiin. Tietysti on aina jotain tekeillä ja edelleen kudon tv katsellessa. Nytkin on iso torkkupeitto tekeillä ja sivussa olen muutaman sukatkin tehnyt. Kuitenki ei puikot heilu entisee tahtiin ja taukoja on paljon päivässä.

Nämä miesten sukat valmistuivat joululahjaksi.

IMG_0453.jpg

Naisten sukatkin valmistuivat joululahjaksi.

IMG_0449.jpg

Tämä Kämmekkälapaset oli ihan toivelistalla ja napin kanssa. Saajan sormet ovat pidemmät kuin minun mallikäsi :)

 

IMG_0461.jpg

Tämäm vuoden satoa! Opettelin tiimakanta pään. Tässä on sitten ekat tiimalasi sukkani. Varsin on tahallaan leveä että saan toisella jalalla työnettyä sohvalla pois jalastani, kun tulee kuuma. Eivät ole villaa eli saa nähdä onko kestävät. Yleensä kuljen paljain jaloin, mutta välillä olen alkanut kaivata jonkinlaista sukkaa hetkeksi.

IMG_0594.jpg

Koitin kuvata tuon tiimalasikantapään :)

IMG_0596.jpg

Ennen joulua tein Miniälle sukat langoista joista oli vyöte hävinnyt. Tein samoista lankojen lopusta itselleni tossukat. Heitin omat sitten käytettyäni pesukoneeseen ja nehän huopu ihan pieniksi, siis olikin 100% villaa. Siis nyt sitten äkkiä uudet sukat Miniälle

IMG_0448.jpg

Tässä on Miniälle uudet kukkasukat Nallesta ja niissä on tiimalasikantapää, Miniä koko on 36 ja vieressä makkarasukat ja normikanta pää kokoa n.39 Minä en höyrytä sukkia ja senhän näkee. kyllä ne käytössä tasantuu, siis neulepinta.

IMG_0590.jpg