Jouduin poistamaan viime kesäkuussa olleen hihatin-otsakkeella kirjoituksen, koska siihen tuli päivittäin roskapostia. Muutin nimeäkin, mutta ei auttanut. Saa nähdä ilmestyykö muihin, sitten täytyy siirtyä noihin "kirjain esteisiin", en halua ihan kaikkia höpinöitä poistaakkaan.

Pentu Rico kyllä teettää töitä, en muistanutkaan, vaikka on ollut pentukoira aikaisemminkin. Tosin siitä pennusta on jo 20-vuotta ja minäkin silloin nuorempi. Vaikka kyllä sen koiran hoiti lapset pentuna. Vain vanhana koira oli pelkästää meidän hoidossa, kun lapset lähtivät pois kotoa, eikä silloin yli 10-vuotta vanhaa koiraa voinut kotoa mukaankaan ottaa. Tämä koira eli 16-vuotiaaksi ja oli todella hyvä koira. Toivotaan, että osaamme kasvattaa tästä pennusta hyvän koiran.

Muuten olen huomannut, että hesari ei ime koiran pissaa niinkuin ennen, jää vain lillumaan pinnalle. Eihän se mitään, mutta kun tämä höppä kävelle päältä ja pissasia tassun jälkiä siellä sun täällä. Näkisitte livenä, kun kuljen rätti kourassa koiran perässä ympäri huushollia ja koira luulee, että on kiva leikki ja koittaa viedä multa rättiä. Eikä tämä höppänä ole vielä ymmärtänyt ulkoilun tarkoitusta, ikää vasta 9 viikkoa. Rico luulee, että vien hänet pihalle katselemaan ohikulkijoita, autoja ja lintuja. Omalla pihalla olemme vielä, kun pentu ei  vielä ole saanut rokotuksia. No, kun ollemme tuijottaneet autoja ym. vaikka kuinka kauan, tulemme sisälle ja melkein suoraan Rico tassuttelee paperille. Katsoo melkein syyttävästi, vastako huomasit, että mulla on hätä. Olen syönin jälkeen ja herättyä vienyt melko heti ulos, ei vielä ainakaan tulosta. Vein myös hesarin ulos, jos tämä höppänä tajuisi siihen tehdä, mutta ei, yhtä jääräpää kuin emäntäsäkin.

Olen luovuttanut uuden torkkupeitteenikin hänelle, kun on paljon ihanampi kuin se huopasesta tehty pesä. Kuvassakin katsoo, taasko toi tuossa tuijottaa vai mitä?

471536.jpg