Sain lisää lankaa Miniä työtoverilta, joka ei enää kudo vai neuloiko hän :)

Langat ovat kyllä laadukkaita ja kaikille väreille löytyy varmasti tykkääjä. Kyllä niistä jotain niistä teen.

Niissä on se sama "vika" joka mun tuolla Pienen langapuodinkin langoissa on, yksittäisä, muutaman kerän lankoja, joista on vaikea tehdä mitään tai värejä joista kukaan ei halua mitään. Sukkia tietysti saisi mutta ei kannata tehdä koko villasta tai kaikista keinokuitu langastakaan.

Muuten tällä hetkellä näyttä Pienen lankapuodin kirjapito 117kg 681g, näitä uusia lankoja en ole punninnut vielä ja lisännyt.

Tuo kirjan pito voi kyllä hiukan heittää, sillä en muista aina poistaa tai lisätä. Tosin uudet langat joita joudun vuosittain ostamaan, tulee kudottua aina heti pois, vain yli jäävät kerät lisäävät Puotia. Sanoisin ei kyllä viittä kiloa enepää heitä kirjanpito.

No aloitin näistä uusista langoista punaisesta Frost-langasta kutomaan sukat, Frost on villaa 75% ja polyamidia 25%.ja konepeun kestävää.

On ohutta lankaa kuin Step tai Pikkusisko, joista kyllä tykkään tehdä lahjalaatikkoon sukkia, kun ne sukat mahtuvat kenkiinkin.

Nyt kuitenkin on sormet sen verran kankeat tällä hetkellä, etten tee mielelläni 2 puikoilla, joten laitoin kaksikertaisesti langan, että voin kutoa 3,5 puikoilla.

Uudet langat, paitsi punainen Frost.

IMG_0664.jpg

Punaiset sukat naisten Frost-langasta koko 37

IMG_0667.jpg

Pieni lankapuoti kun oli siisti. Puoti on kellarikerrokseen tehdyssä kaapissa joka ylettyy portaiden alle. Kuvantakarivi jatkuu pidemmälle ei näy kuvassa. Oikealla olevan hyllyn takana on portaiden alusta ja siellä on 6 isoa muovi- ja pahvilaatikkoa lankoja ja säkki huovutusvillaa. Lankapuodin kuvat ovat kyllä vanhoja, on täydemmän näköisempi nykyään ja järjestyskin on aika sekaisin. Lähinnä näyttää nyt kuin alinpana olevalta kuvalta, kun avaa ovet tai ehkä pahemmlta :)

Langatt%C3%A4ysi.jpg

Takaa oikealta rivistöstä.

Langatoik.jpg

Tämän kuva näköiseltä nyt näyttää puoti, pusssukat varmaa kyllä erilailla kun olen myllänyt lankoja. Täytyy syksyllä kyllä järjestää tai oikeastaa siisti Pieni lankapuoti. Inventaariota en kyllä tee enää, se oli niin kauhea homma, voin kyllä merkata mihin hyllyyn olen minkäkin järjestämäni langan laittanut.

2199415.jpg