Enpä ole koskaan mökkiä talvikuntoon laittanut +20 asteessa ja t-paidassa. Eihän vielä olisi pitänyt laittaakkaan ilmojen puolesta, mutta kun olohuoneen remotti "seisoo", lattia laminaatit tulevat vasta loppuviikolla.Päätimme lähteä mökille hommiin, että sitten voimme rauhassa remottia jatkaa ilman pelkoa,  jos kuitenkin ilmat yllättävät. Olemme tulleet niin varovaisiksi, kerran pääsi pakkanen yllättämään ja vesiletkut olivat järvessä ja vesipumppu meni kelvottomaksi. No eipä tuo haittaa mökillä käyttiä vaikka ei vesi tulekkaan pumpulla sisälle, muskelit vaan kasvaa, kun kantaa vettä saunaan ym.

Petrooli värinen Wooli vauva settin hakivat eilen tulevat äiti ja isä. Vauvan olisi pitänyt jo nähdä maailman viime viikolla, mutta päätti tietysti odottaa, että saa iso-mummin setin :D

Muuten nuo Step-sukkien raidat onnistuivat noinkin hyvin helposti. En tiedä oliko minulla säkä, että onnistuivat. Aloitin toisen sukan kerän päältä olevasta langasta ja toisen kerän sisäpuolelta! Saas nähdä onnistuuko sama temppu toisissa sukissa.

Oli mökillä jo vähän ruskaa:

198889.jpg