Ei päivääkään ole vielä ole kulunut, kun Rico on ollut poissa, mutta on niin tyhjä olo. Tänään piti antaa Meidän Ricolle lopullinen piikki.

Rico yhtä-äkkia alkoi viime maanantaina voida heikosti. Voi huonosti ei syönyt monena päivänä ja sitten lopetti juomisenkin. Siis reilu viikko sitten oli reipas ja normaali 10 vuotias koira, ainakin me luulimme.

Tänään sitten lääkärissä todettiin, että munuaiset olivat ihan loppu. Olisi voitu jättää klinikalle Rico, olisi anneta nesteytys ym, hoitoon kolmeksi päiväksi, mutta lääkärin mukaan oli kuitenkin huono ennuste sen toimivuudesta.

Oli kauhea hetki, katsoimme miehen kanssa toisiimme, mitä tehdä. Sanoin voinko soittaa tyttärelleni, kun omistan hänen kanssa Ricon yhdessä, tottakai sanoi lääkäri.

Soitin, mutta en saanut kerrottua, lykkäsin puhelimme miehelle. Onneksi tytär tiesi missä olimme. Loppu  tulos oli, että emme jatka Ricon elämää, kun ennuste on noin huono!

Nyt on vain suuri tyhjyys....

Meillä on FB laajennettu meidän perheen ryhmä, johon tyttäremme laittoi tämän kauniin kuvan, ettei minun tarvi kaikille soittaa.

rico.jpg