Mihin tämä aika rientää? Ensi viikolla jo elokuu?? Olemme olleet mökillä jo kaksikuukautta, mutta tuntuu että just tultiin. On ollut todella kesä! Yleensä ole ruskea kuin papu ainakin nuorempana!  Nyt en ole kovin ruskea, en kertakaikkiaan jaksa olla enää näin helteellä auringossa. Kiva on on kuitenkin ollut kesäiset ilmat viime kesän jälkeen. Täytyy kyllä kuitenkin myöntää vähemmäikin riittäisi noita asteita!

On käynyt ja piipahtanut osa lapsenlapsista meitä moikkaamassa. Olemme saaneet nauttia hyvistä ruuista jota on he ovat meille tehnyt. Varsinkin vanhin lastenlapsista ruokki meitä viikon. Mummo se vain köllötti kun poika teki ruokia :)

Pojan ja Miniä kanssa vietimme juhannuksen ja silloinkin oli vapaa ruuan laistosta. :)

Tyttäremme ja vävypojan saaressa  oli 6 lastenlastamme, 2 avopuolisoa sekä pojapojapoikamme viettämässä juhannusta! Heillä on siellä kivaa: on parempi uimaranta kuin meillä, vesiskoottereita, paljuja ja ennenkaikea mukaavaa nuorekasta yhteiseloa.

Meidän ranta on tullut mutaiseksi vähästä käytöstä johtuen, minä ainoastaan melkein siinä vain uin. Nyt ei oikein pääse syvemmällekkään uimaan kun on kulku reitille tullut niin paljon lumpeita! Niitä on kyllä koitettu karsia pois, mutta aina vaan ilmestyvät.

Piläisi kyllä kunnostaa tuo ranta. Laittaa pressu jään päälle ja paljon hiekkaa sen päälle. no ehkä ensi talvella!

Elokuussa hissun kissun menemme kotia, Alkaa jo loppukuussa normaalit riennot: Senioritapaapiset, vesijuoksut ym.

Alkaa olla ikä jo sellainen, että tulee jo mieleen, kai taas ensi kesä tulemme tänne!

lokit1.jpg

 

Ei oikein näy kuinka tiheästi noita lumpeita ja ulpukoita on!

IMG_0873.jpg

Kyllähän ne kauniita on!

Lumpeet2016%20018.jpg

Ei vielä Ulpukat ole tässä kuvassa auenneet!

IMG_0875.jpg

Kesä keittiö odottaa kokkia!

IMG_1347.jpg